1) Με αντικαταβολή
Πληρωμή στον οδηγό της εταιρίας μας ή της συνεργαζόμενης εταιρίας ταχυμεταφορών (αναλόγως τον τόπο προορισμού) κατά την στιγμή της παραλαβής της παραγγελίας σας.

2) Με πιστωτική κάρτα
Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία με την πιστωτική σας κάρτα.
Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας. Η συναλλαγή σας πραγματοποιείται απευθείας σε secure server της τράπεζας με κρυπτογράφηση 128 bit - τη μεγαλύτερη που διατίθεται σήμερα. Η εταιρεία μας ΔΕΝ διατηρεί και δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Θα πρέπει για κάθε νέα παραγγελία σας να επανεισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας .

3) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα της παραγγελίας σας σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς.
Φροντίστε να αναγράφετε στο απόκομμα της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο σας

ALPHA BANK: 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ : 

EUROBANK: 

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 
(IBAN) 

Μετά την κατάθεση των χρημάτων σας παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την εταιρίας μας για την επιβεβαίωση της κατάθεσης .

4) Πληρωμή στο κατάστημα
Εάν επιλέξετε να παραλάβετε τα εμπορεύματα από το κατάστημα μας μπορείτε να πληρώσετε με τη παραλαβή. Επιπλέον, στο κατάστημά μας μπορείτε να δείτε ζωντανά τα προϊόντα πριν προβείτε σε αγορά. Ωστόσο σε αυτή την περίπτωση, κρίνεται αναγκαία τηλεφωνική επικοινωνία για επιβεβαίωση διαθεσιμότητας του προϊόντος.